tirsdag den 4. april 2017

Få Bedre Resultater Med Søgemaskineoptimering

Få Bedre Resultater Med Søgemaskineoptimering


Hvor meget tid og penge har du brugt på din hjemmeside? Hvis du ikke har brugt meget tid på søgemaskine optimering, eller SEO, uanset hvilket arbejde du har gjort på din hjemmeside var spild. Hvis ingen kender din hjemmeside eksisterer, fordi det er på side 9 i søgeresultaterne, hvordan vil de besøge det? Her er et par måder at gøre sikker på, at søgemaskinerne sætter besøgende lige til din url-adresse.Når man ser for at rampe opad din online-profil, så glem ikke, at billedet navne tæller i søgeresultaterne - ganske stærkt, faktisk. Sørg for at give dine billeder, navne, at de søgende nemt at finde. Hvis du skriver om et bestemt produkt, skal du sørge for at medtage søgeord for dette produkt i billede navnet i sig selv, så at billedet dukker op i en Google image search resultat.

Hvis dit websted har et defineret sæt af kategorier, optimere de Webadresser på dit websted, til at indeholde de søgeord, der er forbundet med kategorier. Sige, at du har to kategorier, katte og hunde. Google kan lide det bedre, hvis de Webadresser, for sådan en hjemmeside er mysite.com/cats og mysite.com/dogs i modsætning til noget som mysite.kom?kategori=1. Endnu vigtigere er det, at folk søger efter et søgeord, der er forbundet med en af de kategorier, der er mere tilbøjelige til at nå frem til en af dine undersider, når du bruger en logisk URL-struktur.

Gør brug af indgående, eksterne links


Gør brug af indgående, eksterne links til at optimere søgemaskine resultater. Link til folk, du kender, og anmode dem om at linke til dig, så godt. Gøre brug af andre sider, ved at skrive en god kvalitet kommentarer og i gennemgangen afsnit, så godt. Tilskynde andre til at besøge dit websted. At linke til andre websteder, som kan resultere i, at den trafik, du ønsker, og tilskynde til en bedre placering i real-time søgninger.

For at gøre det arbejde for at komme højere i søgemaskinerne, er du nødt til at vide, hvor du står nu. Vide, hvilke ord folk bruger til at finde dig, og hvad dem, at de ikke er. Dette vil tast dig ind på, hvad der skal ændres, men endnu vigtigere, hvad der ikke er til at ændre.

Søgemaskiner gennemgår billeder


Give hvert billede, som du føjer til dine sider en unik og relevant navn. Hvis du ikke gør det, så du er til at smide væk, har en kæmpe chance for SEO. Søgemaskiner gennemgår billeder og hvis de kan se, endnu et bevis på den side validitet vil det hjælpe med den side rang. Sørg for at udfylde i alt tags.

Opnå mere succes i søgemaskineoptimering ved at registrere dig hos Yahoo!. Yahoo! er en af de mest populære søgemaskiner på internettet. Selv om det er en pebret medlemskab (det koster omkring 300 dollars om året), det er vel værd, hvis du ønsker, at ekstra boost i dit søgeresultat tilstedeværelse.

Din hjemmeside bærer omkring 50 procent af den vægt, der i søgninger. Op til 5 procent af din kopi og forbindelser i hele området bør vægtes med søgeord og sætninger. Denne tæthed vil give dybde til søgninger og bringe dit websted tættere på de øverste placeringer på større motorer.

en passende titel


At have en passende titel, vil øge trafikken til dit websted. Placering af søgeord i din titel har en enorm indflydelse på afgørelsen af, hvor en søgemaskine vil placere dit websted. Sidens titel skal indeholde nogle af dine ejendommen er nøgleord for at øge din placering i søgemaskinerne.

Før du begynder en søgemaskine optimering kampagne, website-ejere bør have den analytiske værktøjer, de har brug for at spore website trafik, der allerede er på plads. Trafik er den målestok, webmastere bruger til at måle succesen af SEO-indsats. Deres analytiske processer, der skal være på plads, før du starter SEO, så de har et grundlag for sammenligning.

At starte en blog er en fantastisk måde at optimere et websteds søgemaskine resultater. Den strukturerede, ofte opdateret indhold på en blog er behandlet positivt af søgemaskiner, som drev en hjemmesides placering på søgemaskine resultater. Forpligte sig til en høj kvalitet blog vil også udarbejde en hjemmeside til kommunikation med sine besøgende og branchen.

undgå 404-fejl


Du bør undgå 404-fejl på alle omkostninger. En 404-fejl, der sker, når en bruger forsøger at besøge en side, der ikke længere eksisterer, eller aldrig har eksisteret i første omgang. Når du opdatere siderne med nye links, skal du sørge for at bruge en 301 redirect. Omdiriger automatisk vil tage brugeren til det nye link, når de ankommer til den gamle.

Må ikke overbelaste ved pakning i alt for mange søgeord. Tolv eller mindre skal gøre arbejdet. Gøre brug af værktøjer, der analyserer tallene og målrette de rigtige søgeord og sætninger.

En god måde at hjælpe med søgemaskineoptimering, er at skifte fra AP stil til "SEO style" for, at alle henvisninger i teksten på dine sider. Gentagelse af søgeord og tæthed spille en rolle i, hvor din side ender på søgninger, så går væk fra de strenge regler for AP stil, der vil bidrage til at øge udsigt over din side.

HTML-titel-tag


Google bruger HTML-titel-tag til at rang hjemmesider, så sørg for at din brug af dine bedste søgeord. Titel-tag holder mere ranking vægt end nogen af de andre elementer på dit website, så det er nødt til at afspejle det søgeord, som du har fundet drive de mest trafik til dit websted. Må ikke overdrive det, men, som det vil Google ikke indeksere lange titler.

Én ting du kan gøre i et blog-indlæg til at øge din søgemaskine optimering er at skabe interne links i dine indlæg. Hvis du taler om en tur til Europa i fortiden, link til en tidligere post, der taler om det. Dette vil være meget nyttigt i at have dine læsere bruger mere tid på din blog.

Hvis du bruger et domænenavn, udelukkende for at teste din hjemmeside, lad søgemaskinerne finde ud af det! Hvis de gør, vil du ende op med at få folk til at klikke gennem til det så godt, og de vil blive forvirrede og frustrerede. Søgemaskinerne også kan begynde at straffe deres retmæssige domæne for duplicate content.

SEO er den bedste måde at øge din placering hos søgemaskinerne så folk bliver opmærksomme på dit website. Må ikke bruge det meste af din tid tweaking design og indhold, hvis du ikke er gong til at bruge så meget tid på SEO. SEO kan være forskellen mellem alle at vide, hvem du er, og ingen at vide, at du eksisterer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar