lørdag den 11. juli 2020

Bryllupper


Bryllupper er en byge af stress! Hvor begynder du med at planlægge en? Hvis dit bryllup planer gør dit hoved svømme i muligheder, undgå kaos ved at følge disse enkle tips til at hjælpe med at organisere dit bryllup. Du vil snart opdage, at det er nemt at planlægge et bryllup, hvis du gør det i små skridt!

De fleste bryllupper er planlagt til at falde i weekenden. Hvis du ønsker at spare penge, overveje at have dit bryllup i løbet af ugen. Spillesteder og hoteller har højere priser i løbet af weekenden, da det er, når de fleste mennesker ønsker disse ting. At skifte til en hverdag kan spare dig for en anstændig sum penge.



Sørg for, at hele dit arsenal af bryllup påklædning er så behageligt som muligt, som du er nødt til at tilbringe mange timer iført dette materiale. Derudover bør du bære sko, der passer perfekt, da du sandsynligvis vil være på dansegulvet ofte. Maksimer din komfort til at have en uforglemmelig nat.

Efter at alle har afsluttet deres måltider, kan du tjene en dessert bakke ved brylluppet. Dette er normalt den tradition, som du kan præsentere en vidunderlig vifte af kager, chokolade og slik for børn at afslutte natten med et brag. Dette er en fantastisk måde at sende folk ud.


Dagen før du har dit bryllup, bør du forkæle dig selv så meget som muligt ved at gå til en spa for en massage. Dette vil give dig mulighed for at reducere stress og spændinger i dagene op til dit bryllup, så du føler dig mere tryg gå ned ad kirkegulvet.

Når der træffes beslutning om din bryllupskage, så prøv at opnå farver, der vil matche dit tema. Du kan bruge en PANTONE-bog til at hjælpe dig med at finde de nøjagtige farver, du skal bruge. De fleste kage bagerier bruge denne bog til at hjælpe dem farve kagen til at matche dit bryllup. At have en kage, der helt matcher din farvesammensætning, kan være meget imponerende for dine gæster.

Hvis du oplader til at fotografere et bryllup, skal du sørge for, at alle forventninger er sat før den store dag. Find ud af, hvad parret forventer at komme i slutningen, og hvad omkostningerne vil være. Hvis du tilbyder dine tjenester gratis, er det lige så vigtigt at finde ud af, hvilket slutprodukt du forventes at levere, og hvad det vil koste dig.

Sørg for, at hvis du vil være rejser ud af landet på din bryllupsrejse, at have alle dine dokumenter intakt, herunder dit pas. Dette er en stress, at du ikke vil have brug for lige efter dit bryllup og kunne sætte en dæmper på din bryllupsrejse, hvis noget er tabt.

En af de mest akavet øjeblikke ved et bryllup kan være buket lodtrækningen. Hvis kvinder ikke ønsker at blive involveret, bør de ikke blive presset til, så lad DJ vide ikke at sige noget for at forstyrre gæsterne. Tag en meningsmåling før brylluppet for at se, om nogen er virkelig interesseret i at deltage, og hvis ikke, springe det!

At have en gæstebog eller reception video er en glimrende måde for hver gæst at være i stand til at dele deres tanker og minder med dig. Du kan se tilbage på det senere som dit forhold vokser og huske alle de mennesker, der er vigtigst for dig, og hvor meget de faktor i dit liv sammen.

Hvis du ønsker at spare penge på din destination bryllup, har din bryllupsrejse på samme sted! Du kan som regel få en hel del på hotellet for et længere ophold, og du behøver kun at gøre forskning på det sted, du har valgt til dit bryllup. Dette vil også give dig mere tid til at slappe af, som du ikke vil være smutter til lufthavnen for at få på dit fly.

Sørg for, at alle, der kommer til din destination bryllup, ved præcis, hvad de skal gøre, og hvor de skal gå, når de får ud af flyet. Give dem detaljerede instruktioner om, hvordan man kommer til hotellet og derefter, hvordan man kommer fra hotellet til dit bryllup placering. De bør også have hjælp i overskrift hjem.

Universal online registreringsdatabasen tjenester tillader par at tilføje elementer til deres registre fra stort set alle online-forhandler. Dette er en fantastisk måde at gøre købe gaver bekvemt for dine kære; venner og familie kan bruge deres foretrukne kreditkort til at foretage køb, drage fordel af onlinekampagner og shoppe efter de bedste priser.

Du må ikke få alle dine gæster til at stå rundt, når du tager dine billeder. Billeder med forældrene bør også tages på forhånd, hvis det er muligt.

Hvorfor ikke give en rundtur i området til gæsterne på din destination bryllup? Du kan gå langs også og har en sjov fyldt stress lindre dag med dine venner og familie. Alle vil være i stand til at nyde turen og komme til at kende det område, du besøger en lille smule bedre.

I stedet for at have ris smidt på dit bryllup, kan du overveje at få konfetti i stedet. Rice er rodet og kan blive fanget i uønskede steder på din krop. Også, ris er dyrere og mere vanskeligt at rydde op. Du kan købe konfetti til enhver rabat eller part butik.

Kig efter unikke og mindeværdige måder at indarbejde friske og silke snitblomster i dit bryllup udsmykning på både ceremonien og receptionen site. Hvis dit sted er udendørs, binde en hamp eller sejlgarn reb mellem to træer eller stillinger. Næste, bruge gammeldags træ klemmer til at klippe kaskader af blomstrer, blade, og stængler på linjen. Dette skaber en fantastisk kulisse, der kan omfatte brudens signatur blomster og bryllup farver.

Som du kan se, kan dit bryllup være en fornøjelse at planlægge. Hvis du involverer de mennesker, du elsker og holde dine forventninger realistisk, vil din særlige dag være vidunderligt. Endnu bedre, kan du være sikker på at du allerede tager et skridt i den rigtige retning ved at søge gode råd!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar