lørdag den 11. juli 2020

Tips Og Tricks Til At Planlægge Det Perfekte Bryllup

Nyttige Tips Og Tricks Til At Planlægge Det Perfekte Bryllup

Bryllupper er en tid med stor glæde og en tid med stor stress. Brug denne artikel til at få nogle intern viden om dit bryllup, og hvad der kan hjælpe dig med at gøre det til en vidunderlig dag for dig og din kommende ægtefælle. Det vil være en begivenhed, du aldrig vil glemme, så gør det til en behagelig en!

Når du planlægger dit bryllup, kan tidspunktet på dagen i høj grad påvirke dine omkostninger. Hvis du har en aften bryllup, bliver du nødt til at tjene middag, som koster mere end servering dine gæster frokost. Hvis du serverer alkohol, vil flere mennesker drikker kraftigt om aftenen, end de ville ved frokosttid.

Når du vælger blomster til dit bryllup, overveje betydningen bag blomsten, som du vælger. For eksempel repræsenterer Bellis uskyld, mens orkideer symboliserer kærlighed. Sørg for at vælge en blomst, der har en betydning, der passer dig. Prøv at lære, hvad de fleste blomster betyder, så du ordentligt kan vælge meningsfulde blomster til din store dag.

Spring over at have gæster smide konfetti på dit bryllup, da det gør en rod og er ikke godt for miljøet, eller vil du gerne plukke det ud af dit hår. I stedet give dine gæster en noisemaker med datoen for dit bryllup og dine navne på det at tage hjem som en billig souvenir.

Brude auteurs kan spare penge og få mere kontrol i deres generalprøve og reception spillesteder ved at lede efter utraditionelle steder, der nemt kan rumme alle separate brude aktiviteter i et enkelt sted. Dette gør det lettere at dekorere og er også ideel for par, hvis familier vil rejse fra ud af byen for at deltage.

Check med posthuset for deres størrelse og vægtbegrænsninger for brevpost, før du placerer din Bryllupsinvitation orden. Hvis du kan skalere tilbage størrelsen og vægten af dine invitationer, så de betragtes som en standard størrelse, kan du spare hundredvis af dollars i overskydende forsendelse nødvendig for at sende noget stort og voluminøst.

For at undgå faldgruber af valutaveksling for dine gæster, finde ud af, hvor de er nødt til at gå for at få lokale midler, før de ankommer. Tag alle som en gruppe til det sted, hvor du kan udveksle dine penge og ringe frem for at spørge, om de kan rumme alle på samme tid, måske i et rum uden for det vigtigste område, så de ikke behøver at vente i kø.

Sørg for at bestille en professionel bryllupsfotograf. Din bryllupsdag er sandsynligvis en dag, du vil ønsker at huske resten af dit liv. Ved at ansætte en professionel fotograf for dagen, kan du sørge for, at du får nogle håndgribelige beviser for den dag, du kan holde resten af dit liv.

Vær meget forsigtig ved dit bryllup, at ingen mindreårige Gæster kan få adgang til spiritus, eller du og virksomheden catering din bar vil være ansvarlig. Lad bartenderen vide, hvem i din reception er ikke af alder, så de kan slå dem ned, hvis de gør det til baren. Det er stærkt anbefales at sidde de unge på den modsatte ende af lokalet, så de har en længere tur til at komme derhen, hvilket gør dem mere sårbare over for at blive stoppet af andre gæster, der kender dem.



Få mest muligt ud af dit vinter bryllup ved at indarbejde særprægede naturlige elementer i din indretning. For eksempel, kigge efter et sted, der vil give gæsterne mulighed for at nyde en brølende ild, og duften af friske stedsegrønne grene. Yderligere at tilføje til den hyggelige strejf af vinter, feature gourmet varm kakao, krydret æble cider, eller rige træ accent stykker.

Opret en Social Media side for dine gæster til nemt RSVP. Disse online-ressourcer er en fantastisk måde at ikke kun holde op med din gæst liste, vil det også skabe en kilde til kommunikation fokuseret på din særlige dag, der kan bygge spænding eller endda give dig mulighed for at finde forslag i hilsen til din bryllupsdag behov.


Planlæg alle detaljer og facetter af dit bryllup, fra receptions aktiviteter til maden. Du ønsker at gøre det spændende og ophidse alle dem, der har valgt at være en del af den særlige dag.

Spar penge og afhente en ny færdighed ved at deltage i en blomstret design kursus på din lokale community center eller hjem og have show. Kontroller på forhånd med den enhed, der tilbyder kurset; nogle tilbyder yderligere rabatter og særlige priser for klasse deltagere som en ekstra frynsegode inkluderet i prisen på værksteds gebyrer og materialeomkostninger.

Hyre en Wedding Planner til at hjælpe dig med at koordinere din særlige dag. EN Wedding Planner kan håndtere alle de små detaljer, så du kan bekymre sig om de mere vigtige ting. De kan også nogle gange hjælpe dig med at sikre ting som dit band eller fotograf til en bedre pris, end du kunne få på din egen.

Når du tager danseundervisning for din første dans, ikke får fikseret på at lære en rutine. Det kan være fristende i første omgang, men når du rent faktisk vil komme ud på dansegulvet vil du blive tælle trin, som vil til gengæld gøre dig se en smule robot. Så prøv at lære at lede og følge i stedet.

Sørg for at tjekke med din brudepiger vide, hvad de ankommer til den store dag. Uenigheder over brudepige kjoler kan ødelægge et venskab. Udvælge noget, der ikke koster for meget, matcher ethvert tema, du har til dit bryllup, og at din brudepiger elsker. Dette vil sikre en stor bryllup uden at såre nogens følelser.

Vælg blomster, der er lokale og i sæsonen, når du planlægger dit bryllup blomsterarrangementer. Dette vil betyde, at du har de friskeste blomster, og få den bedste pris på dem også. Transport af blomster betyder tid, hvilket kan få dine buketter til at visne. Der er også udgifter involveret i transporten af dem, og omkostningerne væltes over på forbrugeren.

Du er nu i slutningen af en artikel, der forhåbentlig har givet dig mange bryllup tips, som du ledte efter. Husk at have det sjovt med dit bryllup, mange mennesker kun får en, og du ønsker at gøre vidunderlige minder på denne dag, der vil vare et liv tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar