lørdag den 11. juli 2020

Bryllupsplanlægning

Tag Arbejdet Ud Af Bryllupsplanlægning

Bryllupper er en af de mest planlagte for begivenheder på jorden. Så mange mennesker planlægger en perfekt dag og som regel begynde at planlægge et år eller mere i forvejen. Denne artikel kan hjælpe dig med at håndtere stress for at planlægge sådan en stor begivenhed og være i stand til at have en fornøjelig dag og ikke en stress fyldt mareridt.



Forstå, at alle, der støtter dig og hjælpe med dit bryllup gør det ud af kærlighed, som du bør vise dem respekt og værdsætter, hvad de gør for dig. Må ikke blive en "Bridezilla", da dette kan fremmedgøre en masse mennesker og sætte en dæmper på de dage, der fører op til dit bryllup.

Når du planlægger dit bryllup, alkohol skal være en overvejelse, hvilken type du ønsker at tjene, og hvilken type vil være den mest omkostningseffektive. Spørg om, hvilke alkohol service muligheder.

For at dokumentere din bryllupsdag det bedste, du kan, så sørg for at du har en stor gæstebog. Dette vil give folk mulighed for at skrive, hvad de føler og notere nogle af de minder, de havde med dig. Dette kan være en mindeværdig souvenir for resten af dit liv.



Det er en dejlig gave at give gommen sin egen lille kage. Har kagen designer gøre det ligne hans foretrukne Hobbyer, som tømrer eller fodbold. Hvis det er en overraskelse vil det være endnu mere meningsfuldt for ham! Bare sørg for, at kagen selv smager godt-et bryllup kage, der ser fantastisk, men smager dårligt vil ikke efterlade en god hukommelse.

En strand bryllup kan awesome, men sikre, at du har den rette fodtøj til at gøre det gennem uskadte. Du kan finde smukke bedazzled brude flip flops, som vil være langt mere behagelig for dig på sandet samtidig være billig og attraktiv, også. Du kan holde dem og genbruge dem til at huske din særlige dag!

I stedet for at bruge for meget for en stor bryllupskage, få cupcakes eller Mini-tærter. Disse ordninger er typisk meget billigere og økonomisk overkommelig. Gæsterne kan tage med hjem som en fest fordel slags.

Når du planlægger en destination bryllup bør du finde ud af, hvor mange mennesker er villige til at deltage. Du tror måske kun et par har råd til at komme dertil, men det kan vise sig, at de fleste af din familie har penge lagt væk til en ferie, og de vil gerne bruge dit bryllup som mødested!

Hvis du ikke kender sproget på det sted, du har valgt til din destination bryllup, overveje at ansætte en lokal guide til at hjælpe dig. Dette vil hjælpe dig i alle dine bryllup forberedelser samt eventuelle ture eller begivenheder, du beslutter dig for at deltage uden for dit bryllup selv. Din familie kan også sætte pris på det for eventuelle problemer, de måtte støde på.

Sjov bryllup favoriserer er en fantastisk måde at holde børnene underholdt i receptionen. Du kan gå til dollar butik og afhente en kurv fuld af godbidder at sætte ved bordene, som kan holde børnene travlt, mens deres forældre har en stor tid til festen.

Sørg for at du sender din kjole til at få renset dagen efter dit bryllup, og at det er pakket op for dig at holde som en souvenir. Du vil ønsker at begrænse mængden af støv, der får på din kjole, så den forbliver frisk i de kommende år.

Hvis du vil have en udendørs reception, skal du sørge for, at alle kan høre ordentligt. Måske har du måske brug for noget udstyr, der er indstillet, hvis du ikke kan finde en rolig beliggenhed. Tænk over lyden af vinden, af bølgerne, hvis du vil blive gift ved havet eller blot lyden af trafik.

Når du bliver gift, bør du vælge en festlig tema til dit bryllup. At have et tema bryllup tilføjer interesse for din særlige dag. Beslut tidligt og Informer dine gæster med brugerdefinerede invitationer, der afspejler dit tema. Bed dem om at klæde delen. Gør temaet være noget, du nogensinde drømt om.

Vælg blomster, der er lokale og i sæsonen, når du planlægger dit bryllup blomsterarrangementer. Dette vil betyde, at du har de friskeste blomster, og få den bedste pris på dem også. Transport af blomster betyder tid, hvilket kan få dine buketter til at visne. Der er også udgifter involveret i transporten af dem, og omkostningerne væltes over på forbrugeren.

Beslutte, om du vil have tid nok til at planlægge dit bryllup eller ej. Hvis ikke vejer muligheden for at ansætte en Wedding Planner. Hvis du ikke har penge nok til at have hende plan hele brylluppet, se om hun kan håndtere visse aspekter af planlægningen, så du ikke behøver at.

Tænk længe og hårdt om, hvor du vil have dit bryllup til at finde sted. Hvis du tænker på det perfekte sted at være vært for brylluppet, så sørg for intet ud over det sædvanlige kan tvinge dig til at flytte i sidste øjeblik. Sørg også for, at du ikke vælger et sted langt væk fra de nødvendige faciliteter.

Bliv gift på et usædvanligt sted. De mest populære steder i byen vil booke tidligt og vil være meget dyrt. Overvej at gå til et akvarium eller et museum og se, hvad de opkræver for en reception. Deres pakker omfatter som regel næsten alt, hvad du får brug for, og de koster mindre end andre traditionelle spillesteder.

Overvej nøje, hvem du vil ansætte til at give catering til dit bryllup. Folk går til brylluppet for oplevelsen og virksomheden, ikke maden. Du vil have det til at smage godt, men du behøver ikke den dyreste service derude. År senere vil dine venner og familiemedlemmer tale om, hvor meget sjov de havde, og ikke hvad de spiste.

Som allerede dækket, bryllupper kan være en stor kilde til stress. Korrekt planlægning er vigtigt, men det er muligt at over planlægge det. Ved at tage brylluppet råd i ovenstående artikel, kan du lære, hvad tingene ikke er værd at understrege over og lære, hvor eventuelle problemer kan opstå. Når det kommer til bryllupper, forventer det uventede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar