lørdag den 11. juli 2020

En Liste Til Bryllupsplanlæggeren

Hvordan Man Laver En Liste Til Et Bryllup Planner

At finde de rigtige sange til ceremonien og den rigtige kjole til at bære er kun et par af de få hundrede detaljer, du har brug for at planlægge for at få en stor bryllup. Ved du overhovedet alt, hvad der går ind i planlægningen af en bryllupsceremoni? Hvis ikke, skal du sørge for at læse op på nedenstående tips.

Hvis du har en destination bryllup eller et bryllup udendørs, tage hensyn til den rolle, som vinden vil spille. Sørg for, at alle dine dekorationer er vejet ned, så de ikke falder ud af sted og ødelægge arrangementet. Dette vil hjælpe dig med at bevare æstetiske skønhed ved dit bryllup.

Tie lidt dekorative elementer til dit bryllup udsmykning. Disse bittesmå detaljer gør hele forskellen i den indsats, du gør i at skabe den perfekte dag.



Hvis du har dit hjerte indstillet på en destination bryllup, skal du sørge for at vælge den endelige placering omhyggeligt. Du ønsker at vælge et sted, der er meningsfuld for jer begge, men også overveje, hvor mange mennesker vil være i stand til at råd til at slutte sig til dig. Du kan vælge en placering tættere på hjemmet for at sikre, at din familie kan være der.

Del dine rabatter på flybilletter med familie og venner, som vil deltage i din destination bryllup. Hvis du har miles, skal du se, om du kan hjælpe ved at købe billetter til din familie med en reduktion i omkostningerne takket være disse miles. Spørg rundt med alle deltagere for at se, om de kan samle deres ressourcer og få flere rabatter!

Det kunne få plettet eller rynke inde i dit skab.

For at reducere stress, Vær ikke bange for at uddelegere ansvar til dem omkring dig. Så din brudepiger, Brudgomsmænd, familie og venner til at håndtere nogle af de opgaver, der er forbundet med planlægning og organisere den store dag, kan bidrage til at reducere stress. Dette bidrager til at gøre den samlede proces en hel del sjovere for alle.

Hvis du vil have en udendørs bryllup, så tænk på vejret. Sørg for, at dine gæster har tilstrækkelig skygge eller beskyttelse mod vinden eller regnen afhængigt af årstiden. Ikke pålægge en dresscode, der er upassende for sæsonen. Følg vejrudsigterne og lad dine gæster vide, hvad vejret vil være.

Hvis du har en udendørs bryllup, Sørg for at du har en backup plan i tilfælde af dårligt vejr. Ideelt set bør du også have en nærliggende indendørs placering, der kan tilgås med et øjebliks varsel. En anden mulighed du har, er at leje en festtelt, der er stor nok til at dække hele din bryllupsfest og alle dine gæster komfortabelt. Bliv ikke fanget i regnvejr.

Når du planlægger din bryllupsreception, og penge er stram, bør du vælge buffetstil til at tjene dine gæster. Den nederste linje er, buffetservice er meget billigere end at have dine gæster serveret middag individuelt. Hvis pengene er stramme, bevare ressourcerne til noget, du virkelig har brug for, som et sted at bo eller møbler.

Vil du gøre noget anderledes? Hvorfor ikke planlægge et bryllup langt væk hjemmefra, måske på placeringen af din Honey Moon? Sørg for, at alle de vigtige gæster har råd til rejsen, eller Giv dem transport. Rejser sammen kan være en masse sjov, og dit bryllup vil se mere som en ferie end en ceremoni.

Hvis du bliver gift udenfor, så tænk på timingen. En solrig dag er herlig, ja, men det kan også gøre dig og dine gæster ubehageligt, hvis det er for varmt. Overvej at blive gift ved solnedgang. Ikke alene vil alle forblive cool, men belysningen vil være smuk. Hvis du skal blive gift tidligere på dagen, position alle, så solen vil være bag dine gæster og ikke i deres øjne.


Du bør gøre dit bedste for at hjælpe dine gæster med at komme til dit bryllup. Selv hvis de betaler for turen selv, kan du få transport venter på dem i lufthavnen og betale for deres indkvartering. Sørg for at de har en behagelig rejseoplevelse og vil nyde brylluppet.

Hyre en Wedding Planner til at hjælpe dig med at koordinere din særlige dag. EN Wedding Planner kan håndtere alle de små detaljer, så du kan bekymre sig om de mere vigtige ting. De kan også nogle gange hjælpe dig med at sikre ting som dit band eller fotograf til en bedre pris, end du kunne få på din egen.

Lav din egen bryllup invitationer eller har en slægtning eller ven gøre det. Mere end sandsynligt, du har en spirende kunstner i dig kreds af bekendte, der ville elske at prøve deres hånd som nogle håndlavede papir invitationer. Måske en anden ven gør kalligrafi? Bede dem om at hjælpe. Det er, hvad venner er for!

Gå ikke over bord. Tag et skridt tilbage og huske, hvad brylluppet handler om. For meget aktivitet og for mange udgifter kan forlade dig understregede og brød, så prøv at begrænse dig selv. Planlæg realistisk og inden for dit budget. På denne måde vil du være i stand til at holde dig rolig og din pengepung fuld.

Tillad dine venner til at hjælpe med din bryllupsdag. Udnyt de mange talenter, som dine venner og familiemedlemmer har; for eksempel, hvis nogen er en musiker, bede dem om at spille på din ceremoni. Sørg for at betale dem for deres tjenester, men du vil sandsynligvis betale mindre, end hvad du ville betale for nogen, du ikke kender.


Som toppen af denne artikel nævnt, er der hundredvis af detaljer, der går ind trække ud en stor bryllup. Nogle af disse detaljer er mindre, og andre er store. Uanset hvad, ikke forsømme selv den mindste detalje. Brug de tips, du lige har læst her for at sikre, at du planlægger et perfekt bryllup.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar