mandag den 4. maj 2020

No-go’s på din Tinder-profil

Og faktisk har jeg liket flere af de knapt så pæne mænd udelukkende, fordi de havde et godt smil, men mere om smilets magnetiske effekt senere i dette indlæg.

Så her er de ti største No-go’s på din Tinder-profil (hvis du er en mand):

1. Billede med bar overkrop. Især hvis det er det første billede. Du ved godt, den er flot. Jeg ved det godt. Men du signalerer, at du bare vil være et stykke kød for mig, og jeg leder altså efter noget mere seriøst!
2. Fan af Euroman: Jeg er stor fan af Euroman. Men du skal ikke være mere fashion end mig!
3. Skovsnegl: Lidt det samme som ovenstående… Hej Hipster-type, det er mere fashion end mig. Er du sikker på, du er til piger?
4. For mange hipstertusser: Nej ikke hipstertrusser – tusser – som i tatoveringer. Jeg gider ikke se på det – især ikke når du har halvt så tynde arme som mig.
5. Billeder sammen med piger, der er lækrere end mig: Jeg har hørt gennem en mandlig bekendt, at det er et strategisk valg, at mange Tinder-fyre bruger billeder, hvor de sidder sammen med pæne piger for at vise, at de godt kan, men for mig virker det afskrækkende, og jeg orker ikke at have en kæreste, som alle piger sværmer om konstant.
https://voresstoredag.blogspot.com/
http://weddingsdenmark.yooco.org/
https://weddingsdenmark.webnode.dk
https://danish-weddings.blogspot.com
https://weddings-copenhagen.blogspot.com
https://marketing-i-denmark.blogspot.com

6. Næsepiercing: Jeg stødte på ikke mindre en syv i går. Enough said!
7. Du er FOR pæn: Du ved godt, du er overdrevet lækker og kan få de fleste. Det gør ikke noget godt for din charme. Desuden er der lavet videnskabelige undersøgelser om, at parforhold hvor manden er grimmere end kvinden fungerer bedst. I swear!
8. Billeder sammen med semikendte: Jeg skal ikke gå på gaden med dig og så blive tvunget til at stoppe op og tage billeder af dig og Sidney Lee sammen!
9. Fan af Gratis fornøjelser i KBH. Jaja jeg ved godt, vi matcher på fælles interesser, og at jeg også liker siden, men jeg er allergisk over for nærige mænd, og det signalerer medlemsskab af denne side altså – sorry. Altså det gælder selvfølgelig kun for mænd – ikke for kvinder!
10. Billeder hvor du sidder sammen med (søde) børn: Enten har du nogle selv (no go), eller også er du alt for bevidst om, hvilken effekt det har på piger og er dermed en playertype.
Bonus: Hvide jeans. Ganske vist har jeg ikke oplevet dette forfærdelige fænomen endnu, men hvis jeg gør, er det klart en dealbreaker!
Jeg tænker, at vi næste gang skal have en guide til YAYS, når du som mand nøje udvælger dine Tinder-billeder, men jeg kan godt komme med en lille teaser, der afslører, at et godt smil altid er en sikker vinder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar