mandag den 4. maj 2020

vandtætte skodder og elverstøv

Hermed en lille opfordring fra mig om at få skaffet sig det blå kort, til når I skal ud at rejse igen – det er vel snart sommer? :-)
Jeg har tidligere skrevet et indlæg om Det Blå Kort, som det er enormt vigtigt for alle jer rejselystne typer at få anskaffet hurtigst muligt, hvis I har planer om at rejse rundt i Europa i løbet af sommeren. I kan anskaffe jer kortet her – husk at have jeres NemID klar.
Desuden har jeg også vedhæftet en virkelig praktisk og informativ oversigt, eller infografik, som man også kalder det, som Expedia står bag. Hvis I ikke ved, hvad det er, så er det sådan et online rejsebureau.
I kan selv få lov til at læse detaljerne, men en af de vigtige ting, der står, er, at man fra den 1. august sidste år ikke længere er dækket “på danske vilkår”, når man rejser rundt i Europa. Det er med andre ord ikke gratis at blive lappet og repareret, hvis man kommer på sygehuset under ferie i udlandet. Jo, nogle steder, men ellers er man dækket på de vilkår, som landets indbyggere normalvis er, hvis de kommer til skade. Det er en ret vigtig detalje, og derfor kan der også være en fordel i at anskaffe sig en rejseforsikring ved siden af. Så er man i hvert fald dækket med skjold, vandtætte skodder og elverstøv, og hvad man nu ellers kunne finde på at beskytte sig med. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar