mandag den 4. maj 2020

ansigstmasker

Mandag
Ny pige med det skønne navn Amalie, checker ind. Hun er desværre ikke lige så dum som den “rigtige” Amalie. Hun kan lige nå at være med i konkurrencen om titlen som miss Paradise. Da pigerne kommer ud til photoshoot ser de, at Nadia er tilbage. Øv! Mens pigerne er væk, er der mandehørm på hotellet, og Henrik fortæller de andre drenge om en plan, der går ud på, at han og Amanda skal knalde i poolen samtidig med Laura og Malte. Drengene går sammen i boblebad med ansigstmasker på (?!) og får her et brev om, at de ud fra Emma Gads Takt og Tone skal vurdere pigernes manerer ved middagen i aften. Pigerne klarer den generelt ikke så godt, men det er måske også lidt fejt at servere pizza, som jo aldrig har lagt op til at spise pænt… Aftenen byder på diamantfest, hvor Laura får et sædvanligt hysterisk anfald, forstår aldrig helt over hvad. Poolplanen lykkes – endda joinet af endnu et par i form af Christian og Malene.


Tirsdag
Pigerne får brev om, at de skal holde talentshow med svømmetema som et led i konkurencen. Malene hugger Sandys livredder idé, hvilket er ret tarveligt. Jeg er lidt i tvivl, hvordan de resterende pigers show relaterer sig til svømning, for mig at se er det nærmere stripshows… Om aftenen er der tour de chambre, hvor hver enkelt pige skal holde en temafest på sit værelse, hvor nogle bestemt klarer det bedre end andre.Onsdag
Der er igen gang i lummersnakken, og Henrik deler temmelig intime detaljer med Christian om hans og Amandas udskejelser. Ikke mere at sige til den sag, I guess. Miss Paradise konkurrencen slutter selvfølgelig af med et brag af en catwalk, et spørgsmål fra drengene til hver af pigerne og en afsløring af billederne fra photoshootet. Drengene synes, det er lidt sjovt at prøve at få pigerne ti lat se dumme ud, så det formulerer de deres spørgsmål efter. Derfor sidder de også alle med åben mund og polypper, da den kække Sandy lystigt taler stolpe op og stolpe ned om miseren omkring kernekraft. Til gengæld har Laura lidt svært ved at hitte ud af, hvad et tvangsægteskab er… Malene ender på trods af et – efter min mening – knapt så heldigt billede med at hive sejren hjem foran snuden på Sandy, hvilket jeg faktisk synes, er lidt uretfærdigt, men det er som om, drengene bare har set sig sure på Sandy (og hendes makeup-pung)

Torsdag
Miss Paradise aka Malene får morgenmad og et brev på sengen. Dette giver hende mulighed for at frede en pige, der automatisk vil gå partnerløs videre til næste uge. Hun vælger Amalie i et forsøg på at få  Nadia, Sandy eller Simone ud. Martin stikker sin partner Sandy i ryggen ved at melde ud, at han hellere vil stå sammen med Nadia, og Sandy  står nu til at ryge hjem. Parceremonien har dog et kærkomment twist, nemlig at 1-3.-pladsen i Miss Paradise – Malene, Nadia og Sandy – får lov til at vælge partner først og låse sig med denne. Juhu!Malene stiller sig bag Malte for at få Simone ud, Nadia vælger Henrik og Sandy vælger Christian. Christian. Simone vælger selvfølgelig Martin, mens både Laura og Amanda står bag den gæve jyske Thomas. Thomas vælger Laura, og Amanda må sige farvel til en sønderknust Henrik, der tydeligvis er meget, meget forelsket i den blonde rappenskralde. Både Henrik og Christian er svært utilfredse med deres nye partnere. Henrik sætter sig i baren og nægter surmulende at hjælpe Nadia med at flytte. De skal nok få det hyggeligt som partnere de to!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar