mandag den 4. maj 2020

Christian

Mandag:
Der tjekker en nu fyr ind på hotellet ved navn Christian. Han er iskold og sviner de fleste af pigerne til. Jeg er ret vild med det. HAn er ikke heeelt slikket nok til at være en typisk Paradise fyr, men han arbejder som sælger, og så giver det bedre mening. Gæsterne får et brev om, at der i aften skal være Jack det Ripper fedt. Eller Jack the River som alle gæsterne, undtagen Christian, kalder det. Under festen forsvinder Nadias billede sammen med Nadia. Danny er helt sikker på, at Christian står bag, det leder til en kæmpe diskussion, der lige pludselig bliver en kamp mellem to mænd – Henrik og Danny – der begge har noget i klemme hos Amanda følelsesmæssigt. Danny ender med at græde, fordi Henrik inddrager hans mor i diskussionen. Jeg kan ikke helt have ondt af ham, fordi han har selv siddet og sagt i Sync, at han kun spiller på Amandas følelser (fx ved at fortælle om sin mor) for at have hende, hvor han vil have hende.


Tirsdag:
Amanda, Henrik og Danny får sagt undskyld til hinanden. Lige pludselig er også Kimie forsvundet (inklusive billede) fra hotellet, og alle mistænker alle. Det er ret sjovt at være vidne til alle konspirationsteorierne, der fyger rundt i luften. Til Pandoras handler det ualmindelig meget om Bekims ædlere dele, som, han påstår, er 24 cm. Han indrømmer dog over for kameraet, at den nok nærmere er 20. Jeg gætter på godt og vel halvdelen…


Onsdag:
Deltagerne får et brev, der opklarer lidt af mystikken omkring bortførerne. Det er de bortførte pigers partnere, der er i fare, og det betyder altså, at Danny og Bekim er de udsatte, der skal gætte, hvem der har bortført Nadia og Kimmie, hvis ikke de skal ryge ud.  Inden de to drenge skal komme med deres gæt, afhører de hver eneste gæst på hotellet og ender op med tre bud på, hvem bortføreren er, nemlig Amanda, Henrik og Kasper. De ender med at udpege Kasper, og de har ret. Kasper har fået en mission af Fie, da han forlod hotellet. Det betyder, at Kasper må forlade Paradise, og jeg har siddet med krydsede fingre for, at han kommer ind igen lige siden. Om aftenen er der fest, og Amanda fortæller ret detaljeret om, hvor lysten hun er. Henrik får derfor lov at røre lidt, men det ender desværre (for Henrik og os seere) ikke med en fuldbyrdet omgang.

Torsdag:
Alle deltagerne er meget forvirret, fordi de ved, der skal være parceremoni om aftenen, men samtidig er der et lige antal gæster på hotellet. De får igen et brev, hvor de bliver oplyst om, at det kan være en fordel at have en back up til aftenens ceremoni. Her får vi for alvor at se, hvem der vil kæmpe for at blive på hoteller, og hvem der nærmest bare resignerer. Under parceremonien checker en ny fyr ved navn Martin ind, og det betyder, at der er kædeceremoni. Den nye fyr vælger Kimie, og det ender med, at Laura ender med at skulle vælge mellem Henrik og Christian. Hun vælger Christian – hvilket er ret smart af hende, for hun ved godt, at hun aldrig ville kunne stå med Henrik, der jo er Amandas lille hundehvalp, og Henrik må forlade hotellet. Åh – jeg håber også, han kommer ind igen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar