lørdag den 23. september 2017

Basis materiale

Logo Design

Når du starter virksomhed er det vigtigt at få lavet det rigtige logo fra starten af. Logoet er er en af de ting dine kunderne vil huske din virksomhed på fremover, men det også vigtigt at kunderne kan referere dit logo til din virksomhed. Der er mange ting der spiller ind og som er vigtigt at tænke over – så man opnår det helt rigtige logo.
Når du køber et logo hos os, så har du selvfølgelig mulighed for at blive rådgivet og spørger vores medie grafiker til råds under hele processen. Vi giver dig lige præcis den rådgivning du har brug for, for at opnå det helt perfekte logo til din virksomhed.

Hvad for du for pengene?

Ved et køb af logo hos os for du 10 forskellige udkast af dit ønskede logo. Det indeholder alt fra andre tekst typer, ikoner, farver o.l. Når du har bestemt dig for dit endelig logo så for du en mappe med logoet i forskellige formater og filtyper. De filtyper vi levere logoet i er:
  • JPEG
  • PNG
  • PDF
Hvis det ønskes så medfølger de andre udkast også.

Visitkort Design

Dit visitkort er dit ansigt udadtil som virksomhed. Der er flere måder at opbygge og designe et godt visitkort på. Hvis du er i tvivl om hvad der vil gavne og passe til din virksomhed/branche så sidder vores mediegrafiker klar til rådgive dig under hele processen, som du også kan spørger til råds.

Hvad får du for pengene?

Ved et køb af et visitkort design hos os får du et helt færdigt og unikt design. Du for et visitkort der er bygget op helt præcis som du har ønsket det. Vi giver dig derud over 10 ekstra udkast af forskellige visitkort men i samme stil sådan at du kan se nogen af de muligheder der er, og således at du får valgt det helt rigtige visitkort.

Kuvert

Et kuvert design er ikke så ofte brugt hos de danske virksomheder. De er oftest blot et logo der er designet på. Hos os har du mulighed for at designe dit eget kuvert design, og med denne mulighed har du mulighed for at gøre det spændende, og mere imødekommende for dine brevmodtager at få et brev fra din virksomhed.

Det kan være alt fra et citat, slogan, eller en lille spøgs besked. Du kan også designe det med ikoner, mønstre, logo… ja mulighederne er næsten uendelig. Har du en ide om hvad formålet med designet skal være men du ved ikke helt hvordan det skal komme til udtryk, så er vores mediegrafiker til rådighed under hele processen. Og dette skal du endelig ikke holde tilbage for at benytte, han hjælper dig mere end gerne for at opnå det bedste resultat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar