søndag den 24. september 2017

Annoncesystem / Cross-advertising

Vores annoncesystem Cross-advertising er en gennemprøvet og effektiv systemløsning til annoncesalg, booking og produktion med en mængde muligheder for opfølgning som tilsammen giver en enkel og smart håndtering af avisens annoncer. En af systemets styrker er at det tager vare på information fra forskellige led i produktions-processen og anvender denne i fx. produktions- og salgsplanlægning, statistik samt fakturering og debitoropfølgning. 
Cross-advertising er i drift på et stort antal aviser i Sverige, Norge, Danmark, og Finland (Se alle referencer). Systemet findes installeret på små lokalaviser op til store landsdækkende dagblade. Cross-advertising er crossplattform på flere niveauer. Vælg mellem Unix, Linux, OSX eller Windows som server, Macintosh og/eller Windows som klienter. Også applikationsservere kan anvendes. 
Cross-advertising annonceproduktion med InDesign plug-ins til InDesign CS2, CS3, CS4 og med extensions til QuarkXPress 6, 7 og 8,  
Salgstøttemodulet, MSale er et effektivt værktøj til at forøge annoncesalget. Aktivitetsplanlægning fungerer som en dagsbaseret opgaveliste, hvor sælgeren registrerer sine aktiviteter på kundens kontaktpersoner. Status på aktiviteterne gør det let at følge salgsindsatsen både for sælgeren og for salgschefen. Fra salgmodulet kan man på enkel vis hente sælgerstatistik og provisionsberegningsgrundlag for hver sælger. 
Ordreregistreringsmodulet i Cross-advertising håndterer booking af alt fra enkle rubrikannoncer til komplicerede deleordrer med unik prissætning for hver kunde. Der er mulighed for at booke på modul, spaltemillimeter, ord og linier. Differentiering af priser på millimeter og farve på ugedage. Der er automatiske rutiner for prissætning og rabatter, men der er også mulighed for at give aftalte priser og rabatter. 
Et totalbillede af både ordrepris og kundepris fås direkte i ordrebilledet. Kunden kan få totalpris inklusive aftalerabatter oplyst direkte på bokingstidspunktet. Integreret kundereskontra medfører onlinekontrol over kundens saldo og aftaler. 
I systemet findes også automatisk booking-kontrol på fx farve og tilladt volumen på ønsket side. Med modulet MShow ses en grafisk bookingkontrol for hver side på valgte udgivningsdage og placeringer. Sælgeren kan søge på ledige dage for fx en forsideannonce. 
Enkle standardannoncer kan produceres direkte ved registrering af ordren i Cross-advertising. Placeringskoden henter automatiskt den rigtige typografiskabelon i InDesign eller i Quark. Med kombinationsbooking kan man desuden booke annoncer i flere aviser på forskellige indrykningsdage og placeringer.

I ordreregistreringsbilledet kan preview af den færdige annonce vises som pdf - og denne kan e-mailes direkte til kundens kontaktperson. 
PDF af annoncen gemmes og giver nem fremfinding af gamle annoncer - som enkelt kopieres til ny ordre. 
Integreret i Cross-advertising findes Internet-koblingen WebMarket. Ved registrering af annoncen angiver man om annoncen også skal publiceres på Internet. Teksten bliver automatiskt formateret til Internet og man angiver søgebegreb eller placering på nettet. Modulet skaber en fil med Internet-formateret annoncemateriale, klar til at blive importeret til websiden. Fakturering af webannonceringen sker via Cross-advertising. 
WebAd er en webbaseret løsning til annoncebooking og produktion, hvormed avisens kunder via en webbrowser selv kan booke og producere annoncer i Cross-advertising. 
Til produktion af alle slags annoncer anvendes Adobes InDesign eller QuarkXPress. Produktionen af annoncen sker som sædvanligt med layoutprogrammets indbyggede funktioner. Databasekoblingen giver automatisk størrelseskontrol og sikre desuden at størrelsesændringer rapporteres tilbage til annoncesystemet og gør opmåling unødvendig. 
Følg annonceproduktionen - minut for minut med Cross-advertising produktionskoder. Koderne anvendes til at søge og selektere annoncer for at få et hurtigt og præcist overblik over aktuel produktionsstatus. Med modulet MPageControl ses et grafisk overblik med mulighed for detaljeret information på hver side, annoncer og produktionsststus. 
I Cross-advertising er der moduler for automatisk udskydning af både tekst- og rubrikannoncer. Annoncerne placeres på siderne automatiskt og/eller manuelt. Det er muligt at gå op eller ned i format indtil sidste øjeblik. 
Integration til Navision betyder at alle debitor- og faktureringsdata realtime udveksles mellem de to systemer. Dermed er saldo og evt. spærringer på kunder altid til rådighed i Cross-advertising. I Navision er alle relevante data automatisk spejlet helt fra den enkelte linie i fakturaen til avisens finansbogholderi. Læs mere om integrationen til Navision
Et stort antal standardrapporter og statistik er med i Cross-advertising. F.ekis. kan man med MS Query enkelt lave egne forespørgsler til databasen. På denne måde kan man skabe sine egne rapporter og eksportere data til videre forarbejdning visning - f.eks. Microsoft Excel.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar