lørdag den 23. september 2017

Markedsføring

Til et konsulent møde med os drøfter vi hvilke markedsføringsløsninger der vil være mest optimale for Jeres virksomhed. Vi planlægger også udførelsen og rækkefølgen af de udvalgte løsninger. Her skræddersyet vi i samarbejde med Jer en handlingsplan, som vi selvfølgelig leverer.

Det at finde ud af hvilke markedsføringsløsninger i kunne tage i brug er ikke ens betydning med at i skal ud og købe nye løsninger. Markedsføringsløsninger kan også være alt fra lancering af en Facebook konkurrence til en fordrejning/ny måde at benytte jeres nuværende løsninger på.

Markedsføring kan også være kundepleje, for det er kunderne der giver den bedste markedsføring – mund til mund markedsføringen.

Konsulentmødets forløb:

Hvordan et konsulentmøde helt præcis vil forløbe er svært at sige på forhånd, da vi går ind og kigger på den enkelte virksomhed. Der er mulighed for at mødet kan afholdes via telefon el. Skype og handlingsplanen sendes på mail.
Der tages forbehold for evt. Rejseomkostninger i anledning af mødet ønskes holdet hos virksomheden.


Klik ind herunder og se mere om de byer vi har leveret online marketing i

Vi har lavet mange hjemmesider og webdesign for både store og små firmaer over hele Danmark. For os beliggenhed ligemeget. Online markedsføring og webdesign kræver ikke en fysisk placering, men derimod de rigtige evner indenfor området. Herunder er nogle af de byer vi har lavet professionelle hjemmesider og webdesign for:
Jylland
Fyn
Sjælland

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar