lørdag den 23. september 2017

Annoncedesign

Annoncedesign

Har du et budskab, tilbud, nyhed, eller lign. Du gerne vil have udbredt via en annonce, så er vi de helt rigtige til at hjælpe dig! Vi er specialister indenfor diverse markedsføringsdesign – bl.a. annoncedesign.

I anledning af et annoncedesign med f.eks. henblik på salg har vi meget erfaring indenfor den visuelle opbygning. Vi har kendskab til alt hvad der er værd at vide omkring opbygning en annonce med henblik på salg. Alt fra farvekombination til AIDA modellen.
Vi kan med garanti lave den helt perfekte annonce til dig!

Flyers 1-sidet

Flyers 1-sidet er en rigtig god løsning at benytte sig af vis man vil udbrede sit budskab men samtidig holde sig kortfattet. En 1-sidet flyers behøves ikke nødvendigvis at indeholde en masse tekst, man kan også opbygge den som et ’’annoncedesign’’ mulighederne er store. Vores mediegrafiker sidder klar til at rådgive dig under hele processen. Denne model flyer indeholder blank bagside.

Flyers 2-sidet (for og bag)

Konceptet med en 2-sidet flyers er det samme som en 1-sidet flyers. Her har du bare den ekstra side plads. Det kan f.eks. være et annonce design på bagsiden og tekst på forsiden. Igen er mulighederne store her

Postkort

Hos os skræddersyer vi dit design til dit postkort, lige præcis som du ønsker det. Dette indeholder både tekst og adresse side samt. Forside med billede, motiv, logo, eller hvad du ønsker.

Folder 6-sidet

En folder 6-sidet kan benyttes til rigtig mange ting. Du har bl.a. mulighed for at uddybe noget du gerne vil ha’ ud, eller du kan fremvise flere billeder. Du kan også lave en perfekt kombination af information, beskrivelse samt produktvisning af f.eks. et ekstra godt tilbud i har.

Brochure 8-sidet

Bruchure 8-sidet bliver oftest benyttet som et mini katelog. Det kan også laves som en nyhedsbrochure. Du har budskabet, vi laver designet. Måske har du en hel klar plan for hvordan det skal se ud, ellers sidder vores mediegrafiker klar til at rådgive dig hele vejen med alt det indebære. Han rådgiver omkring alt fra farvekombination til opsætning af design.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar