mandag den 6. februar 2017

Gode Tips Til At Få Mere Ud Af WordPress

Gode Tips Til At Få Mere Ud Af WordPress


Succesfulde bloggere overalt er bekendt med muligheden af Wordpress til at give en nem måde at skabe enkle, værdifulde lokaliteter. Men hvis du er ny til verden af blogs, kan du stadig nødt til at uddanne dig selv på netop denne platform. Holde på læsning for at få nogle gode oplysninger om de grundlæggende elementer i Wordpress.

Sørg for at tilføje en forfatter biografi til hver enkelt blog-indlæg om bestyrelser, hvor mange bloggere, der skriver indlæg. På denne måde, hver blogger får ordentlig kredit, og det er lettere for læserne at vide, hvem der bogført, hvad der på et øjeblik. Desuden vil læserne har en tendens til at blive på din side, hvis de kan få alle de oplysninger, de har brug for på ét sted.

Når du er færdig med dit websted, og find ud af, hvordan det ser ud fra en besøgende synspunkt. Vidste du komme på tværs af alt, hvad du ønskede? Gå til dit websted fra en andens computer, for at få deres synspunkt og skrive ned, hvilke ændringer du skal foretage løbende kan forbedre æstetik.Sørg for, at det afspejler dit brand


Lad ikke dit tema blive for gammel. Den første ting du skal gøre, hvis du bemærker et fald i trafik ind og se, hvornår du sidst ændrede dit tema. Som dit websted vokser og ændringer, tema bør så godt. Sørg for, at det afspejler dit brand, og du skal se en stigning i trafikken.

Få så meget viden som muligt, før du starter installationen af WordPress. Jo mere du er i stand til at gøre i forvejen, jo mere vil du være bedre forberedt, når du starter. Lær, hvad du kan om SEO, eller search engine optimization, og finde ud af, hvordan til at skabe spændende indhold til de besøgende. Lær, hvordan du kan bruge WordPress til den højeste fordel. Det vil bidrage til at gøre sikker på, at du ikke har en hård tid, når du starter.

Én grund, at WordPress er så dejligt at arbejde med er, at dens plugins tilbyder en blændende vifte af funktioner. Være, at så kan det, du ønsker at være forsigtig, når du vælger plugins. Må ikke bare starte med at downloade dem, willy-nilly. Begynd med de vigtigste plugins: WP-DataBase BackUp, All-In-One SEO Pack og WP Optimere. Vælge andre med sig for at få nøjagtigt, hvad du har brug for.

ophavsret


Husk, at gøre god brug af den sidefod-området i bunden af din WordPress blog sider. I dette område kan du medtage yderligere oplysninger om dig selv og/eller din ophavsret. Du kan også tilføje et link til en anden side, hvis du ønsker det. Forskellige temaer giver dig mere brug af dette område, så vælg din temaer omhyggeligt for at maksimere værdien af din side sidefødder.

Billeder, der gør din blog til at se smukt; men billeder kan også hjælpe dit websted rang højere i søgemaskinerne. En af de nemmeste måder at gøre dette på er at tilføje søgeord til dit titel-tag og suppleanter tags. Begge disse tags bør indeholde præcise søgeord for at placere dit websted korrekt.

forfattere på et indlæg


Ønsker at ændre forfattere på et indlæg? Bare redigere indlæg og klik på "skærmindstillinger". Næste, vælge Forfatter-og så vælge, hvem du ønsker at være den forfatteren af indlægget. Næste, klik på "opdater" eller "udgiv" for at afslutte forandring og have det gå live på din hjemmeside, og du er færdig.

Vide, at du kan skrive indlæg og sende dem i fremtiden via WordPress. Alt du behøver at gøre, er at ændre indlæg fra "Udgiv med det Samme" til en bestemt dato og tidspunkt i fremtiden. På denne måde kan du skrive indlæg og få dem sat op til at gå ud selv, mens du er på ferie!

At have et tema til din WordPress websted kan gøre det meget mere professionelt. Der er masser af websteder, der tillader dig at downloade temaer gratis. Det er dog meget vigtigt, at du hent temaer fra en pålidelig kilde. Ikke ved at gøre dette kan resultere i, du installerer, er forældede eller ondsindet kode.

Glem ikke om Facebook


Glem ikke om Facebook. Besøgende til dit websted bør være i stand til at efterlade kommentarer eller registrere dig med din hjemmeside via deres Facebook konto. Der er plugins, der vil hjælpe dig med at få tingene rullende på din side, og de er nemme at downloade og bruge. Da så mange mennesker er på Facebook, er det vigtigt at sikre, at din side indeholder social media websted på en eller anden måde.

Bloggere har længe set den store værdi og nytte forbundet med den platform, der er kendt som Wordpress. Hvis du har planer om at begynde at blogge dig, du skylder det til dig selv at tage et nærmere kig på, hvad Wordpress kan gøre for dig, hvis du forstår at bruge det godt. Ovenstående oplysninger burde have givet dig en god start.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar