onsdag den 23. august 2017

Domæne Autoritet

Er Domæne alder = Domæne Autoritet?

Sammenhæng mellem domænets alder og domæne autoritet?

Hvad er betydningen af domænet alder for en god placering på søgemaskinerne. Faktisk har alderen ikke nogen direkte betydning for domænets autoritet, dog når dette er sagt – så tager det lang tid at opbygge autoritet – og det er nok derfor at mange tror at alderen har direkte betydning for stor autoritet og dermed bedre placeringer i søgeresultater.
Så man kan sige at alderen på domænet har indirekte indflydelse på domænets autoritet, men dog kun i det omfang, at der løbende gøres en arbejdsindsats på at opbygge autoritet, specielt ved hjælp af kvalitets indgående links fra andre domæner, der har stor autoritet.

Gode råd til opbygning af Domæne Autoritet

Man kan sige, at tiden der bliver brugt på at forbedre domænets autoritet, netop gør at domænet for ”alder”, og dermed bliver myten skabt om at alder har direkte indflydelse på domænets autoritet. For at opnå autoritet, der er der mange faktorer der spiller ind, men de vigtigste er:
  • Unikt indhold af høj kvalitet
  • Mængden af indhold
  • Stærke eksterne indgående links til dit indhold
  • Tålmodighed
Jo mere autoritet, jo stærkere står du i forhold til at opnå bedre placeringer på Google og andre søgemaskiner.

Googler Matt Cutts skærer igennem myten

I denne video skærer Matt Cutts igennem myten om domænet alder, og det bør endelig være sat fast, at der ikke er noget direkte sammenhæng mellem domænets alder og dets autoritet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar