søndag den 20. august 2017

SEO For begyndere

Ja, jeg vidste ikke lige hvad overskriften skulle være. Gud hvor er det længe siden jeg har haft tid til at, opdatere på bloggen.
Det skal der helt klart laves om på… Skulle jeg være vovet at love at der minimum i 2011 vil komme et indlæg i hver måned. Det burde være muligt, og jeg vil forsøge at overholde det.
Januar er ved at være slut, men hold da op en start på året.. Bloggen har været nedprioriteret på grund af travlhed, og selv om det lyder som en kliché så kommer kunderne i første række.

Der bliver skrevet side op og side ned i øjeblikket om web spam, og om at Google ikke gør nok for at forhindre dette. Jeg skrev faktisk selv om det i November

Men nu har Google lyttet, delvist, og lidt er bedre end ingenting. Google har nu lavet et mål for året 2011, der i sin simple forstand går ud på at det skal være de sider der er mest relevante der ranker bedst.. Hmm.. Var det egentlig ikke det de startede ud med at have som formål ?

Hvorfor er det gået skævt for Google ?

Jo en af årsagerne er at der er kommet usandsynligt mange SEO Eksperter som hurtigt fandt ud af at Links var en vigtig del af en positionering og det er det stadig, men de fandt også ud af, at mængde overgik relevans. Det vil sige at de købte, oprettede alle de domæner de kunne komme i nærheden af, og lavede så links ind til de sider de gerne ville have til at ranke. Dele af dette fik Google dog imidlertidigt lukket for, således at de værste forsvandt ud af indeks, og det gjorde det lidt sværere, men stadig ikke umuligt at bruge denne metode. Idag ses den mest som kommentarer og blogs der bliver oprettet med spinnede artikler og hvor kommentarerne er lukket af. For hvorfor have en blog der ikke kan kommenteres på ?

Jeg vil i løbet af de næste par måneder forsøge at sætte et lys på nogle af de mest simple metoder der bruges. De er faktisk så nemme at spotte at du kan tjekke din kommende seo leverandør inden du skriver under på kontrakten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar