fredag den 18. august 2017

Hvorfor ikke bare begynde med at leje et virtueltkontor ?

Kan det være fordelagtigt at leje et arbejdsplads i et kontorhotel ? Hvorfor ikke kun begynde ud med at leje et virtueltkontor ?
For mange firmaer der har brug for en virtuellokation eller lokation i København, er der flere muligheder end blot at leje et kontor i kontorhotel. Kunden kan med fordel se på den mulighed der hedder Virtuelt Arbejdsplads.
Hvad er et virtuelt kontor så ? og hvad kan kunden udnytte det til.
kunden starter med at tilføje den placering som man mener er den bedste for ens firma. Her kan man feks. tilføje Rådhuspladsen 16, som ligger midt i København. Man har nu sit firma registreret på denne lokation, og kan skrive den på ens visitkort og website. Desuden får man også en receptionistservice i ca 40 Timer om ugen. Og et flot skilt på bygningen i messing.

Telefonpasning

Dvs. der sidder 2-3 faste sekretærer der kender dig, din firma og dine kunder. De tager imod alle telefonopkald til dit hovednummer eller når du selv er utilgængelig på din mobil, så kan du stille kald videre til din reception istedet for at den går på mobilsvar.
Så nu har du både en adresse og flere telefondamer der modtager dine telefonopkald.

Mødelokaler

Du kan også afholde møder på dit Virtuelle Arbejdsplads i et konferencelokale. Dvs du har adgang til flere mødelokaler, med trådløst internet, Videokonference og en flot reception der tager imod dine kunder når de ankommer. Når i vil have frokost eller et stykke kage giver i bare receptionen besked, så tager de sig af det hele. Der vil også være mulighed for at spise frokost i den Kantine der er tilknyttet det servicerede kontor.
Det hele kan ordnes for under 2.000 DKK / MD. Virtuelt kontor med alt inkl.
Så hvorfor ikke blot starte med denne løsning, især hvis man ikke er på kontoret hverdag, Spar dog omkostningerne, men bibehold den professionelle placering, reception, mødelokaler, kantine og frihed.
Der er også mulighed for på enkelte lokationer at leje et dagskontor eller et arbejdsplads i en måned. Så der er ingen store problemer i blot at begynde op og komme igang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar