søndag den 20. august 2017

Kunne du tænke dig at arbejde med SEO og online markedsføring?

Helt præcist mangler vi en SEO Specialist & en SEO Trainee.


Interesserer du dig for search og online markedsføring, og har du kendskab til søgemaskineoptimering, så har vi måske det rigtige job til dig.

Vi er et af Danmarks førende search marketing bureauer og er samtidig en del af et af Danmarks største mediebureauer. Vi arbejder med at sikre vores kunder, at de er synlige for forbrugerne, når der søges efter dem, og deres produkter eller services, i søgemaskiner som f.eks. Google og Yahoo! Vi arbejder både med PPC (betalte links på f.eks. Google) og SEO (Søgemaskineoptimering), og indenfor dette område søger vi nu en trainee til at aflaste vores travle team.

Har du en grundforståelse for HTML, godt kendskab til Microsoft Office-pakken og en grundlæggende interesse for online markedsføring, er du måske den, vi leder efter. Du behøver ikke at have arbejdet med SEO før, bare du har et kendskab til det, og ikke mindst et drive til at arbejde med det. Du må meget gerne komme med idéer på eget initiativ, og du skal have en interesse i at se online markedsføring ud fra brugerens, og ikke kun et teknisk, perspektiv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar